Eltractament

La reeducació postural sobre la base del Mètode Mézières comença per una primera visita, essencial per poder obtenir un diagnòstic funcional i establir el tractament més adequat. A més de conèixer l’historial mèdic, el fisioterapeuta realitzarà un examen físic complet analitzant la teva postura, mobilitat articular, flexibilitat muscular, respiració i altres aspectes, sempre sota una perspectiva global.

Treball postural i estiraments

 

Estiraments actius globals de les cadenes musculars associat a un treball respiratori, sempre respectant les particularitats de cada pacient. Per millorar la postura és necessari un treball actiu i participatiu durant l’exercici. Aquest exercici postural reequilibra les cadenes musculars, tonificant unes i flexibilitzant les altres.

Consciència corporal

 

Utilitzant tècniques i exercicis de sensibilització corporal aconseguim estimular els mecanismes propioceptius situats en músculs i articulacions. D’aquesta manera la persona coneixerà millor les diverses parts del seu cos i, la qual cosa és més important, sentirà un nou esquema corporal. Gràcies a les interconnexions que es produeixen entre aquests receptors propioceptius i el cervell, es produeix una millora en l’harmonia entre cos i la ment.

Tècniques manuals

 

Durant el treball postural realitzem tècniques de massatge, neuromusculars, fascials i altres maniobres per afavorir la relaxació global del sistema muscular, les contractures o els punts dolorosos. D’aquesta forma el pacient pot realitzar els exercicis d’una forma més progressiva i suau.

Els moviments i el ritme corporal

 

Si bé el treball estàtic representa una part important de la sessió, també efectuem exercicis i moviments dinàmics dins de la postura. Aquests exercicis respecten el moviment natural del cos, recuperant el ritme perdut de l’esquena i de la resta del cos. Integrant una postura harmoniosa amb moviments fluids, la persona recupera la sensació d’equilibri i benestar

Super professional i amable, l'ambient és molt acollidor. He tingut problemes amb l'esquena durant anys i he provat molts tractaments. Després del primer tractament amb l'Eva em vaig sentir millor a l'instant. Ara vaig de manera regular i realment puc sentir els beneficis dels seus tractaments.

Carlotta W.

Via Google