Elsbeneficis

El Mètode Mezieres és una teràpia natural i efectiva que ofereix una gran varietat de beneficis per a la salut física i mental, millorant la mobilitat, flexibilitat, postura i qualitat de vida en general. És una opció recomanable per a aquelles persones que busquen millorar la seva salut i benestar de manera integral.

Cos flexible, esquena sana

 

Equilibra i relaxa l’esquena. Si les vèrtebres i els músculs treballen en equilibri, el desgast i el patiment de l’esquena serà menor. Aconseguim un cos flexible, harmònic i coordinat, respectant els ritmes corporals.

Equilibri i harmonia postural

 

Recupera l’harmonia de les corbes de l’esquena, la llibertat d’espatlles, cervicals i cap, realçant la bellesa postural. Retorna als peus les sensacions de llibertat i estabilitat sent la base d’una postura sana i equilibrada. Millora la respiració i la seva relació amb la postura, millorant globalment la salut.

Elimina les tensions i el dolor

 

Elimina les contractures i tensions musculars arribant a les causes que les provoquen. Millora en gran manera el dolor crònic. Disminueix l’estrès i millora l’equilibri cos-ment, gràcies a la relaxació de les cadenes musculars i a la millora de la consciència corporal global.

Desde la primera sesión noté la mejora en mi postura y he ido cada vez que me hacía falta, saliendo satisfecha. Eva es muy agradable y profesional, te sientes muy cómoda y que estás en buenas manos.

Mercedes P.

Via Google